Zadnji krog ponovnih vabljenj na presejalne preglede

Home / Novice / Zadnji krog ponovnih vabljenj na presejalne preglede

Raziskava SOBOTA-HF je trenutno največja evropska raziskava o pogostosti srčnega popuščanja. Verodostojnost rezultatov raziskave je večja, če se je udeleži več povabljenih, zato je Vaše sodelovanje izjemnega pomena.

V marcu, aprilu in maju 2018 smo izvedli zadnji krog ponovnih vabljenj na presejalni pregled. Vse, ki ste prejeli vabilo, Vas vljudno vabimo, da se udeležite presejalnega pregleda in tako prispevate k našim skupnih prizadevanjem za izboljšanje obravnave srčnega popuščanja.

Presejalni pregled lahko do 15. 06. 2018 opravite v laboratoriju Zdravstvenega doma Murska Sobota (od ponedeljka do petka med 11.00 in 13.00 uro). Po tem datumu lahko do konca junija 2018 presejalni pregled opravite le v laboratoriju Splošne bolnišnice Murska Sobota (od ponedeljka do petka med 12.00 in 15.00 uro ter ob sobotah med 8:30 in 16.00 uro).

Če se raziskave ne morete ali ne želite udeležiti ali ste se raziskave že udeležili, smatrajte to vabilo kot brezpredmetno, nadaljnjih vabil Vam ne bomo več pošiljali.